Notifikacije na Android aplikaciji

Sa najnovijom verzijom aplikacije (19.91) od sada imate mogućnost dobijanja notifikacija o statusima tiketa, kao i o dešavanjima na utakmicama koje ste odigrali na tiketu.

Notifikacije dobijate putem skeniranja bar koda na tiketu koji ste odigrali na uplatnom mestu ili za sve tikete koje su uplatili putem aplikacije.


Korisnici koji su odigrali tiket na uplatnom mestu, aktiviraju notifikacije na sledeći način:

1. Pokrenuti Mozzart Android aplikacije

2. Ulogovati se

3. Odabrati opciju „Status tiketa”.

Potrebno je uneti šifru tiketa u belo polje ili kliknuti na dugme “Skeniraj tiket”.

Aplikacija pokreće bar kod skener (ukoliko je potrebno, dozvoliti aplikaciji da ga koristi), zatim skenirati QR kod u gornjem levom.

Prikazaće Vam se tiket koji ste skenirali ili uneli ID ručno (na slici ispod možete videti da je dodat treći tiket, u odnosu na prethodnu sliku aplikacije).

Kada izaberete tiket videćete spisak svih utakmica na tiketu, kao i ikonicu “zvonce” koja Vas obaveštava da ćete dobijati notifikacije o tim utakmicama.

Imate mogućnost da isključite notifikacije klikom na zvonce i u tom slučaju zvonce će biti precrtano, dakle ukoliko nije precrtano notifikacija je aktivna. Moguće je deaktivirati pojedinačne utakmice pritiskom na zvonce kraj utakmice, kao i notifikaciju za sve događaje na tiketu pritiskom na zvonce na vrhu tiketa.

                            

          Aktiviran ceo tiket                          Deaktiviran prvi i treći meč na tiketu                    Deaktiviran ceo tiket


 

Imate mogućnost da odaberete koje će Vam se notifikacije pojavljivati.

Podrazumevano je da se prijavljuju:

- Ishod meča

- Gol

Izborom opcije „Podešavanja“ iz glavnog menija, pa podopcije „Podešavanje notifikacija“.

       

Na slici ispod je prikaz mogućih notifikacija koje želite da dobijate.


Korisnici koji preko weba i andorida odigraju tikete, podrazumevano dobijaju notifikacije, ništa ne treba da aktiviraju.


Ukoliko postoje problemi u korišćenju:

- Proverite koja je verzija aplikacije, i ako nije makar 19.91 odmah instalirati novu verziju aplikacije. Provera se vrši klikom na meni, pa na poslednju opciju Izmene.

- Update-ovati sve aplikacije sa Play Store-a (potrebno je da Google servisi imaju poslednju verziju, kao i još neke aplikacije).

- Ako je poslednja verzija u pitanju – izlogovati se sa aplikacije, pa opet ulogovati.

- Trenutno su notifikacije omogućene samo za tikete sportskog klađenja.

- Za iOS i Windows aplikacije, još uvek se radi na razvoju sistema notifikacija.

 

 

 

Uplata putem platnih kartica preko Android aplikacije

Ovo je definitivno najlakši i najbrži način uplate sredstava na račun, a sam postupak je potpuno bezbedan i jednostavan.

Najpre je potrebno da kliknete na svoje korisničko ime u gornjem desnom uglu i da u padajućem meniju izaberete opciju Moj račun

U sekciji Moj račun možete videti raspoloživa sredstva, a zatim je potrebno da kliknete na polje za uplatu i odaberete opciju uplata platnom karticom:

Potrebno je da unesete iznos koji želite da uplatite na račun i da kliknete na polje za potvrdu. Minimalan iznos za uplatu je 800 dinara.

Na kraju ostaje samo da unesete broj platne kartice i ostale podatke, a klikom na dugme za potvrdu uspešno ste uplatili sredstva na račun.

Da biste mogli da koriste ovu novu uslugu, neophodno je da imate poslednju verziju aplikacije (19.3), koju možete da skinete sa sajta www.mozzartbet.com/sr/android.

 

Kako da koristim notifikacije?

Kako bi notifikacije radile, potrebno je da tiket bude otvoren na telefonu. U tom momentu, telefon neće otici u sleep mode i tiket će uvek biti otvoren na ekranu, dok će notifikacije pruzati obaveštenje o promeni rezultata i aktivnosti tiketa.

Kako izbrisati staru (v1.x) i instalirati novu (v2.x) Android aplikaciju?

Da biste koristili sve prednosti klađenja preko Android aplikacije, potrebno je da instalirate poslednju verziju (v 19.x), čime ćete dobiti skoro sve mogućnosti koje imaju i korisnici koji se klade putem sajta.

Uklanjanje stare i instaliranje nove aplikacije je jednostavno i vrši se u nekoliko koraka.


 

PROVERITE KOJU VERZIJU APLIKACIJE TRENUTNO POSEDUJETE

- Kliknite na podešavanja (Settings)

- Kliknite na aplikacije (Apps) i dobićete spisak svih instaliranih aplikacija na Vašem telefonu ili tabletu. Izaberite aplikaciju “Mozzart Bet

.

Slika 1 – prikaz aktuelne verzije aplikacije


 

BRISANJE STARE VERZIJE APLIKACIJE

Ako ste proverom utvrdili da imate staru verziju (verzija 1.x.x), potrebno je da je izbrišete kako biste mogli da instalirate najnoviju verziju.

- Kliknite na podešavanja (Settings)

- Kliknite na aplikacije (Apps) i dobićete spisak svih instaliranih aplikacija na Vašem telefonu ili tabletu. Izaberite aplikaciju “Mozzart Bet”.
Stranici aplikacije možete pristupiti i direktno klikom na link: https://beta.mozzartbet.com/sr/android

- Kada vam se otvore informacije o Mozzart Bet aplikaciji, kliknite na polje “Deinstaliraj” (Uninstall).

- U sledećem koraku povrdite da želite da izbrišete aplikaciju i za nekoliko trenutaka aplikacija će biti izbrisana s Vašeg uređaja. 

  

  1. Slike 2 – proces brisanja aplikacije s uređaja


    ​​​​​​​INSTALIRANJE NAJNOVIJE VERZIJE APLIKACIJE

Najnoviju verziju aplikacije možete naći na našem sajtu mozzartbet.com.

1. Kliknite na ikonicu za android aplikaciju koja se nalazi u donjem desnom uglu sajta da bi vam se otvorila stranica sa koje instalirate aplikaciju.

2. Kliknite na Instaliraj (Install) i prihvatite da želite da instalirate aplikaciju.

3. Sačekajte da se aplikacija download-uje (2.14 Mb) i instalira na Vaš uređaj.

Slika 3 – instaliranje Mozzart Bet aplikacije

4. Kliknite na Otvori (Open) i aplikacija će se pokrenuti.

Ovim postupkom ste instalirali najnoviju verziju Mozzart Bet aplikacije i možete odmah da počnete s klađenjem na Vaše omiljene igre!

Omogućavanje instaliranja aplikacija preuzetih van Google Play prodavnice

Ako Google Play ne dozvoljava instaliranje aplikacije na teritoriji zemlje u kojoj se nalazite, sa ove stranice možete da skinete “APK” (instalacioni fajl) i da ga sami instalirate na svoj Android telefon!

Da biste instalirali aplikaciju, potrebno je da imate telefon sa minimalno 10 MB slobodnog prostora i Android noviji od verzije 2.3.

Omogućavanje instaliranja aplikacija preuzetih van Google Play prodavnice

Pre svega, potrebno je omogućiti instaliranje aplikacija iz tzv. nepoznatih izvora, odnosno instalaciju aplikacija koje nisu preuzete sa Google Play prodavnice, a to ćete uraditi na sledeći način:

1. Kliknite na “Podešavanja” (Settings).

2. Izaberite opciju “Bezbednost” (Security).

3. U delu “Administracija uređaja” videćete opciju “Nepoznati izvori” (Unknown sources).

Ako vam je ta opcija štiklirana, onda odmah možete da preuzmete našu aplikaciju, a ako nije – štiklirajte je.

4. Klikom na dugme “Potvrdi” (Confirm) potvrdite da želite da dozvolite instaliranje aplikacija.

Sada je vaš telefon spreman da instalirate aplikaciju Mozzart Bet!

 

Preuzimanje i instaliranje aplikacije

 

PREUZMITE ANDROID APLIKACIJU

 

Odmah će vam se otvoriti dijalog prozor sa pitanjem da li želite da zadržite datoteku ili ne, kliknite na dugme “Potvrdi” (OK).

Aplikacija je uspešno preuzeta na vaš telefon, što možete da vidite u Notifications Bar-u, u gornjem delu ekrana.

Kliknite na notifikaciju da je Mozzartbet.apk preuzet, i krećete u proces instalacije aplikacije pritiskom na dugme “Instaliraj” (Install).

Nakon par trenutaka završiće se instalacija i možete da pokrenete Mozzart Bet Android aplikaciju na svom uređaju!

Aktuelna verzija aplikacije je 2.1.2. Ako imate neku stariju verziju (naročito verzije 1.x), potrebno je prvo da izbrišete staru, pa tek onda instalirate novu aplikaciju, a kako to da uradite – pogledajte ovde.