BIH - Promocija „Trick or Treat“

Nema trika, nagrada je 20.000 evra!

Iskoristite promociju „Trick or Treat” od 11. do 24. oktobra – „obrnite” 40 BAM na igrama „Halloween® Online Slot“, „Lost Vegas“ ili „Beautiful Bones“ i stičete pravo na virtuelne vaučere s kojima konkurišete za nagrade!

  1. Promocija „Trick or Treat“ traje od srijede 11.10. od 00.01 časova do utorka 24.10. 23.59 časova.
  2. Za svakih odigranih (ukoliko ih igrač „obrne“) 40 BAM na igri „Halloween®  Online Slot“ u promotivnom periodu igrač stiče pravo na dva virtuelna vaučera s kojima učestvuje u izvlačenju nagrada.
  3. Za svakih odigranih (ukoliko ih igrač „obrne“) 40 BAM na igri „Lost Vegas“ ili „Beautiful Bones“ u promotivnom periodu, igrač stiče pravo na jedan virtuelni vaučer s kojim učestvuje u izvlačenju nagrada.
  4. Igrač može ostvariti neograničen broj vaučera. Što više virtuelnih vaučera, veće su šanse za dobitak.

 

Igraj na Mozzart onlajn kazinu.

Nagradni fond je 20.000 evra, a raspoređen je u više nagrada:

Izvlačenje nagrada biće održano 26. oktobra 2017. godine. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog odabira, a rezultati će biti objavljeni na ovoj stranici. Obezbjeđivanje i izvlačenje nagrada vrši prozvođač igara Microgaming.

Nagrade nisu zamjenjive i prenosive.

Dobitnik je saglasan da operater može koristiti njegovo ime, inicijale ili prezime u daljem oglašavanju bez ikakve nadoknade. Igrač učešćem prihvata opšta pravila takmičenja.

U promociji učestvuju desktop i mobilne igre.

Ovu promociju organizuje kompanija Microgaming i u njoj učestvuju svi operateri koji koriste usluge kompanije Microgaming.

Ovi uslovi važe samo za promociju „Trick or Treat“.

Microgaming zadržava sva prava i svakog momenta može izmijeniti pravila.