Trostruki superpar

Želimo da vas obavestimo da smo obogatili našu ponudu Trostrukim superparom.

 

Omogućen vam je izbor iz tri grupe mečeva: super 4super 6 i super 8 pri čemu ih „super” čini to što se u svakoj od grupa nalaze mečevi sa znatno uvećanim kvotama.

*Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe super 4 trostrukog superpara.

*Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe super 6 trostrukog superpara.

*Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe super 8 trostrukog super para. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe super 6 trostrukog superpara.Trostruki superpar se može kombinovati sa svim igrama, sistemima i bez minimalnog ograničenja u kvotama. Dakle, ukoliko odigrate bilo koja četiri tipa iz standarne ponude, stičete uslov i za jedan superpar iz grupe 4.

 


Mečevi iz ovih grupa se ne broje kada se utvrđuje bonus na dužinu tiketa. Dakle, ako imate 12 parova na tiketu i tri meča iz trostrukog superpara (iz svake grupe po jedan), ti mečevi se ne računaju za bonus na dužinu tiketa i bonus na dužinu tiketa koji će važiti je bonus za devet parova (12 – 3 superpara = 9 parova na koji se računa bonus za dužinu tiketa).


 

Primeri trostrukog superpara na sistemskim tiketima:

1. Ako odigrate sistem 5/12, ispunili ste uslov za jedan superpar iz grupe super 4 trostrukog superpara. 

2. Ako odigrate sistem 7/12, ispunili ste uslov za jedan superpar iz grupe super 4 i jedan superpar iz grupe 6 trostrukog super para. 

3. Ako odigrate sistem 9/12, ispunili ste uslov za jedan superpar iz grupe super 4, jedan superpar iz grupe 6 i jedan superpar iz grupe 8 trostrukog superpara. 

 

Od broja traženih pogodaka (prvi deo sistema, u ovim primerima 5, 7 i 9) zavisi koliko mečeva može da se doda iz trostrukog superpara.

Kako da napravim sistemski tiket na sajtu?

Da biste napravili sistemski tiket na sajtu potrebno je da:

1. kliknete na kvote

2. kliknete na "Sistemski" prikaz tiketa

3. kliknete na "Početak sistema" ispod meča kojim želite da započnete sistem

4. kliknete na "Kraj sistema" ispod poslednjeg meča u Vašem sistemu

5. odaberite kombinacije (potreban broj dobitnih kvota da bi tiket bio dobitan)

6. Unesite iznos i kliknete na "Pošalji tiket"

 

Onlajn tiket je poslat na verifikaciju, gde mogu ga da nađem?

Vaš onlajn tiket koji je poslat na verifikaciju možete pronaći pod opcijom Moj nalog.

Postoje četiri mogućnosti:

  • ukoliko tiket čeka na verifikaciju, on je u statusu „čeka verifikaciju” i ima narandžastu ikonicu – tiket se nalazi u delu „aktivni i dobitni”

  • ukoliko je tiket prihvaćen, on je automatski prebačen u status „aktivan” i ima plavu ikonicu – tiket se nalazi u delu „aktivni i dobitni”

  • ukoliko je potrebno da Vi prihvatite nove uslove na tiketu, ceo red s njim je obeležen narandžastom bojom – tiket se nalazi u delu „aktivni i dobitni”

  • ukoliko tiket nije prošao verifikaciju, on je u statusu „odbijen” i ima sivu ikonicu – tiket se nalazi u delu „svi”

Šta je hendikep?

 „Hendikep“ je prednost u golovima (koševima, poenima, procentima ili drugim veličinama koje su u vezi s događajem koji je predmet klađenja) za sportski događaj koja je unapred određena i predstavljena igraču u ponudi kladionice.

Konačni ishod događaja s hendikepom formira se tako što se broju golova, koševa ili poena označenih kao hendikep dodaju i golovi, koševi ili poeni koje je stvarno postigao tim kome je dat hendikep.

Primer

Uniks – Sijena 83:85, Hendikep +3,5

U ovom slučaju za igru konačni ishod u okviru koje je i ponuđena kvota, dobitan je ishod 1.

Kada bi se uzeo u obzir hendikep rezultat bi bio Uniks – Siena 86,5:85.

Šta su to sistemi?

Šta znači sistem 3 od 4? Ukoliko dopišete oznaku 3/4 na tiket, time ste rekli Mozzartu: „Pogodiću barem tri od navedene četiri utakmice“. Praktično, umesto jednog „velikog“ odigrali ste četiri „mala“ tiketa.

Ovi „mali tiketi“ se nazivaju kombinacije. Stručno rečeno, tiket sa sistemom 3/4 ima četiri kombinacije. Možete videti da se Vaš ukupni ulog od 1.000 dinara, raspodelio na četiri dela, i zbog toga je uloženo 250 dinara po kombinaciji. Ukoliko pogodite sva četiri para, onda će Vam sve kombinacije biti dobitne. Smanjili ste maksimalni mogući dobitak, ali ste povećali svoju šansu.

Najbolji način da isprobate sve moguće kombinacije jeste da posetite Brzzi tiket, dodate mečeve koje želite i potom kliknete na polje "Sistemski tiket". Tu možete da pravite sisteme, isprobate različite kombinacije i da u svakom trenutku imate precizan podatak o mogućoj zaradi.

 

Na kojim sajtovima mogu videti statistiku specijala?

  Zvanični sajtovi za specijal su :  

U slučaju eventualnog produžetka važiće statistika regularnog toka meča.

Onlajn klađenje

Želite da se kladite bilo kada, bilo gde? Od sada će Vam i to biti omogućeno.

Gde god da se nalazite, u kafiću, u tramvaju dok se vraćate s posla, dok čekate u redu za kupovinu ili na stadionu, možete, kada poželite, odabrati utakmice iz naše široke ponude.

Dovoljno je samo da imate pristup internetu (putem računara, tableta ili mobilnog telefona) i igra može da počne. Onlajn klađenje Vam je dostupno 365 dana u godini, 24 časa dnevno, pa čak i praznicima. 

Pogodnosti

Kada se ulogujete na svoj nalog, potrebno je manje od minuta da uplatite svoju opkladu ukoliko ste već odabrati svoje parove i igre.

Mogućnost da reagujete brzo ukoliko dođe do promene kvota je takođe velika prednost. 

Vaše opklade i iznose uplate ili isplate ne mora niko da zna. Znate ih samo Vi, i samo Vi imate uvid u svoj nalog. 

Imate uvid u ogromnu ponudu Live klađenja na sve vrste sportova, uz mogućnost praćenja direktnih prenosa na našem sajtu.

Kako početi?

Neophodno je da se registrujete na našem sajtu. Proces registracije je vrlo jednostavan. Neophodno je da unesete svoje osnovne informacije kao što su ime, prezime, datum rođenja, mejl, korisničko ime i lozinka. 

Načini uplate

Klađenje

Proces uplate je vrlo jednostavan. Napravite tiket klikom na određene igre i koeficijente, ukucate sumu koju želite da uplatite i potvrdite.

Svaki tiket koji uplatite se čuva u arhivi Vašeg naloga bio dobitan ili ne, isto tako i istorija uplata i isplata, stoga možete vrlo lako pratiti stanje na svom računu. Centralno mesto za sve informacije je Vaš nalog.

Načini isplate

Postoje dva načina isplate novca: