Pomoć oko Windows Mobile aplikacije

Ponuda igara

 

Ponudi svih raspoloživih igara (sportsko klađenje, klađenje uživo i „Moj broj”) možete pristupiti klikom na meni u gornjem levom uglu. Odaberite vrstu igre koju želite da igrate.

Pristup nalogu

 

U svakom trenutku možete da se ulogujete na svoj nalog klikom na ikonicu (čovečuljak) u gornjem meniju, posle čega treba da unesete svoje korisničko ime i lozinku. Takođe, kada pokrenete aplikaciju, možete da unesete korisničke podatke i da štiklirate opciju da se podaci pamte.

Odabir utakmica sportskog klađenja

 

Čim otvorite aplikaciju, automatski se učitava ponuda sportskog klađenja. Skrolujte ekran levo i desno da biste prešli na druge sportove, npr. fudbal – tenis – košarka – golovi u ligi...

 

Kada odaberete sport koji želite da igrate, prikazaće vam se sve raspoložive lige. Kliknite na odabranu ligu da biste videli sve raspoložive utakmice sa osnovnim kvotama 1x2. Klikom na strelicu sa desne strane otvoriće vam se prikaz svih raspoloživih kvota za tu utakmicu.

 

Klikom na kvotu, dodajete je na tiket kome uvek možete da pristupite klikom na ikonicu tiket u gornjem desnom uglu.

Igra na „Moj broj”

 

Izaberite iz levog menija „Moj broj” ponudu i otvoriće Vam se spisak svih raspoloživih „,Moj broj” igara. Odaberite onu koju želite da odigrate, izaberite kolo (imate informaciju kada počinje izvlačenje) i dolazite na stranicu za odabir brojeva koje želite da odigrate. Kliknite na željene brojeve (ako pogrešite, opet kliknite na izabrani broj da ga obrišete) i dodajte ih na tiket. Tiketu uvek pristupate iz gornjeg desnog ugla, klikom na ikonicu tiket.

Uplata tiketa

 

Kada dodate sve sportske, Live Bet ili „Moj broj” događaje na koje želite da odigrate, u polju „Uplata” unesite iznos Vašeg uloga i kliknite na dugme „Uplati tiket”. Potrvrdite uplatu i Vaš tiket će biti uplaćen.

Kako da napravim sistemski tiket na sajtu?

Da biste napravili sistemski tiket na sajtu potrebno je da:

1. kliknete na kvote

2. kliknete na "Sistemski" prikaz tiketa

3. kliknete na "Početak sistema" ispod meča kojim želite da započnete sistem

4. kliknete na "Kraj sistema" ispod poslednjeg meča u Vašem sistemu

5. odaberite kombinacije (potreban broj dobitnih kvota da bi tiket bio dobitan)

6. Unesite iznos i kliknete na "Pošalji tiket"

 

Zašto je vreme utakmice pomereno za sat vremena?

Vremena utakmica se prikazuju u odnosu na Vaše lokalno vreme. Proverite da li Vam je ispravno uneta vremenska zona.

Uputstvo za podešavanje vremena za Windows XP

  1. Postavite kursor iznad sata u donjem desnom uglu ekrana i pritisnete desni klik na mišu

U dobijenom meniju kao na slici odaberite Adjust Date/Time

Kliknite na Time zone

Proverite da li Vam je vremenska zona podešena na GMT +1

Šta je hendikep?

 „Hendikep“ je prednost u golovima (koševima, poenima, procentima ili drugim veličinama koje su u vezi s događajem koji je predmet klađenja) za sportski događaj koja je unapred određena i predstavljena igraču u ponudi kladionice.

Konačni ishod događaja s hendikepom formira se tako što se broju golova, koševa ili poena označenih kao hendikep dodaju i golovi, koševi ili poeni koje je stvarno postigao tim kome je dat hendikep.

Primer

Uniks – Sijena 83:85, Hendikep +3,5

U ovom slučaju za igru konačni ishod u okviru koje je i ponuđena kvota, dobitan je ishod 1.

Kada bi se uzeo u obzir hendikep rezultat bi bio Uniks – Siena 86,5:85.

Šta su to sistemi?

Šta znači sistem 3 od 4? Ukoliko dopišete oznaku 3/4 na tiket, time ste rekli Mozzartu: „Pogodiću barem tri od navedene četiri utakmice“. Praktično, umesto jednog „velikog“ odigrali ste četiri „mala“ tiketa.

Ovi „mali tiketi“ se nazivaju kombinacije. Stručno rečeno, tiket sa sistemom 3/4 ima četiri kombinacije. Možete videti da se Vaš ukupni ulog od 1.000 dinara, raspodelio na četiri dela, i zbog toga je uloženo 250 dinara po kombinaciji. Ukoliko pogodite sva četiri para, onda će Vam sve kombinacije biti dobitne. Smanjili ste maksimalni mogući dobitak, ali ste povećali svoju šansu.

Najbolji način da isprobate sve moguće kombinacije jeste da posetite Brzzi tiket, dodate mečeve koje želite i potom kliknete na polje "Sistemski tiket". Tu možete da pravite sisteme, isprobate različite kombinacije i da u svakom trenutku imate precizan podatak o mogućoj zaradi.

 

Šta je kvota?

Kvota predstavlja verovatnoću da će tim ili igrač ostvariti prikazani rezultat, tj. broj sa kojim se množi tvoj ulog.

Priređivač zadržava pravo da promeni kvote objavljene u programu sportskih događaja, o čemu će blagovremeno biti istaknuto obaveštenje na uplatno-isplatnom mestu. Prilikom izračunavanja dobitka uzimaju se u obzir kvote koje su važeće u momentu uplate tiketa.

Važeća kvota za klađenje, kao i za klađenje na događaj u toku (Live Bet) isključivo je ona koja se nalazi na uplaćenom tiketu za klađenje. 

* Zbog eventualnih tehničkih problema, može doći do razlike u kvoti koja se vidi na platformi na kojoj se nalaze kvote za klađenje na događaj u toku (teletext i web sajt) i kvoti koja se vidi na tiketu.

Šta znači 1, X, 2?

Znak "1" označava pobedu domaćeg tima, znak "X" označava nerešen rezultat, a znak "2" označava pobedu gostujućeg tima. U slučaju da se meč koji je predmet klađenja odigrava na neutralnom terenu znak "1" se odnosi na prvonavedeni tim u listi za klađenje, a znak "2" na drugonavedeni tim.