BIH E-vaučer

Novi način uplate sredstava na korisnički račun koji omogućava još jednostavniju i bržu igru 24/7 na www.mozzartbet.ba!


 

PROCEDURA DOPUNE KORISNIČKOG RAČUNA PUTEM E-VAUČERA

I KORAK – VAUČER kupite na bilo kom prodajnom mjestu gdje postoji oznaka za prodaju E-VAUČERA. Prilikom kupovine E-VAUČERA dobićete listić sa kodom (Slika 1).

                                                               

                              

II KORAK  – Kod koji dobijete na listiću ukucate na stranici www.mozzartbet.ba/ba/korisnik opcija „Mozzart dopuna“ (Slika 2).

                          

III KORAK – Nakon obavljene provjere, sredstva na računu će biti uvećana za iznos koji ste uplatili.

 

Uplata putem platnih kartica preko Android aplikacije

Ovo je definitivno najlakši i najbrži način uplate sredstava na račun, a sam postupak je potpuno bezbedan i jednostavan.

Najpre je potrebno da kliknete na svoje korisničko ime u gornjem desnom uglu i da u padajućem meniju izaberete opciju Moj račun

U sekciji Moj račun možete videti raspoloživa sredstva, a zatim je potrebno da kliknete na polje za uplatu i odaberete opciju uplata platnom karticom:

Potrebno je da unesete iznos koji želite da uplatite na račun i da kliknete na polje za potvrdu. Minimalan iznos za uplatu je 800 dinara.

Na kraju ostaje samo da unesete broj platne kartice i ostale podatke, a klikom na dugme za potvrdu uspešno ste uplatili sredstva na račun.

Da biste mogli da koriste ovu novu uslugu, neophodno je da imate poslednju verziju aplikacije (19.3), koju možete da skinete sa sajta www.mozzartbet.com/sr/android.