Mozzart HELP

Grčki tombo G2-G5

Brži pogodak za veći dobitak

 

Nova igra klađenje na brojeve donosi dodatne mogućnosti i iznenađenja. Kladi se na svoje srećne brojeve i osvoji i do 10.000.000 dinara. Odaberi svoju kombinaciju brojeva i postani milioner!

Izvlači se 20 od 80 brojeva, a možeš da biraš između kombinacija G2–G3–G4–G5.

Lucky G2 – potrebno je da se na tiketu izaberu tačno dva broja u opsegu od 1-80.

Dobitak se ostvaruje tako što se moraju pogoditi oba broja koja su odabrana, a kvota koja se množi zavisi od pozicije tj. od rednog broja druge izvučene dobitne kuglice i u zavisnosti od toga se množi ulog puta ta kvota.

Lucky G3 – na tiketu da se izaberu tačno tri broja u opsegu od 1-80.

Dobitak se ostvaruje tako što se moraju pogoditi tri broja koja su odabrana, a kvota koja se množi zavisi od pozicije tj. od rednog broja treće izvučene dobitne kuglice i u zavisnosti od toga se množi ulog puta ta kvota.

Lucky G4 – na tiketu da se izaberu tačno četiri broja u opsegu od 1-80.

Dobitak se ostvaruje tako što se moraju pogoditi četiri broja koja su odabrana, a kvota koja se množi zavisi od pozicije tj. od rednog broja četvrte izvučene dobitne kuglice i u zavisnosti od toga se množi ulog puta ta kvota.

Lucky G5 – na tiketu da se izaberu tačno pet brojeva u opsegu brojeva od 1-80.

Dobitak se ostvaruje tako što se mora pogoditi pet brojeva koja su odabrani, a kvota koja se množi zavisi od pozicije tj. od rednog broja pete izvučene dobitne kuglice i u zavisnosti od toga se množi ulog puta ta kvota.

KVOTE ZA LUCKY- tabela

Dodaj komentar