Mozzart HELP

Kako da isplatim sredstva na tekući račun?

Isplatu putem tekućeg računa možete izvršiti na sledeći način:

  • Da biste uneli broj svog računa, potrebno je da se ulogujete i odete na sekciju “Promena podataka“:
  • Da biste prebacili novac, potrebno je da kliknete na “Moj račun” i odaberete isplatu – opciju “Na tekući račun“. Unesite iznos koji želite da Vam bude isplaćen i potvrdite transakciju.

Ukoliko primetite da ste prethodno pogrešno uneli broj računa ili želite da promenite račun za isplatu, klikom na opciju “Promena” bićete prebačeni u formu za promenu podataka, gde ćete uneti Vaš željeni broj računa za isplatu.

Svaka transakcija isplate biće registrovana i prikazana kao na slici:

Isplata koju obavite danas biće obrađena u toku sutrašnjeg dana i novac će biti prebačen na vaš bankovni račun. Svi zahtevi za isplatu poslati petkom i vikendom biće primljene na obradu u ponedeljak.

Ukoliko unesete pogrešan ili nepostojeći broj računa, Vaš novac će biti rezervisan dva radna dana i tek nakon toga ćete moći da ponovite proceduru isplate novca. Naplate dodatnih troškova prilikom transakcije nema, odnosno biće Vam isplaćen tačan iznos koji ste uneli. Novac možete podići u svojoj banci. Period od kada ste zadali zahtev za isplatu, pa do pojavljivanja sredstava na Vašem tekućem računu zavisi od banke koja učestvuje u transakciji.

Minimalna isplata iznosi 500 RSD.