Mozzart HELP

Kako da isplatim sredstva na tekući račun?

Isplatu putem tekućeg računa možete izvršiti na sledeći način:

Da biste uneli broj svog računa, potrebno je da se ulogujete i odete na sekciju „Promena podataka”:

Da biste prebacili novac, potrebno je da kliknete na „Moj račun” i odaberete isplatu – opciju „Na tekući račun”.

Unesete broj svog tekućeg računa kao i iznos koji želite da vam bude isplaćen. Nakon toga je neophodno potvrditi transakciju.

Ukoliko primetite da ste prethodno pogrešno uneli broj računa ili želite da promenite račun za isplatu, klikom na opciju „Promena tekućeg računa” bićete u mogućnosti da promenite podatke.

Kao što je prikazano na sledećoj slici, u polje „Broj računa u banci” unesite broj tekućeg računa i sačuvajte izmene klikom na taster „Potvrdi izmene”.

Svaka transakcija isplate biće registrovana i prikazana kao na slici:

Isplata koju obavite danas biće obrađena u toku sutrašnjeg dana i novac će biti prebačen na vaš bankovni račun. Svi zahtevi za isplatu poslati petkom i vikendom biće primljene na obradu u ponedeljak.

Ukoliko unesete pogrešan ili nepostojeći broj računa, vaš novac će biti rezervisan dva radna dana i tek nakon toga ćete moći da ponovite proceduru isplate novca. Naplate dodatnih troškova prilikom transakcije nema, odnosno biće vam isplaćen tačan iznos koji ste uneli. Novac možete podići u svojoj banci. Period od kada ste zadali zahtev za isplatu, pa do pojavljivanja sredstava na vašem tekućem računu zavisi od banke koja učestvuje u transakciji.

Minimalna isplata iznosi 500 RSD.