Šta je virtuelni tenis (VTO)?

KAKO SE IGRA

Virtuelni tenis omogućava klađenje na virtuelne teniske turnire 24 sata dnevno, 365 dana u godini. U svakom trenutku se paralelno održavaju dva turnira. Svaki turnir ima 16 igrača i sastoji se iz četiri faze – osmina finala, četvrtfinale, polufinale i finale. Opklade se mogu vršiti na sve mečeve faze koja još nije počela. Naizmenično se prikazuju turniri na šljaci i travi.

INFORMACIJE O TURNIRU

Kompletan turnir traje 25:30 minuta. Podeljen je na tri dela:

 • Najava turnira – ukupno u trajanju od 15 sekundi
 • Turnir – 3:30 minuta po fazi
 • Rezime turnira – ukupno u trajanju od 15 sekundi

Informacije o fazi turnira

Jedna faza traje 3:30 minuta. U zavisnosti koja je faza u pitanju svi mečevi imaju određen broj video “prenosa” (osmina finala ima osam mečeva, četvrtina finala ima četiri meča, polufinale ima dva meča i finale jedan meč). Svi mečevi su dostupni korisniku na gledanje.

KLAĐENJE

Opklada na VTO mečeve je moguća najkasnije 10 sekundi pre početka istih. Postoji i mogućnost kombinovanih opklada kao i kombinacije opklada sa ostalim virtuelnim sportovima (VFL).

Postoji mogućnost klađenja na sledeće igre i podigre:

 • Pobednik meča – pobeda prvonavedenog igrača, pobeda drugonavedenog igrača
 • Tačan rezultat meča – 2:0, 2:1, 0:2, 1:2
 • Ukupno gemova na meču – opklada da će biti više ili manje gemova od ponuđene margine
 • Pobednik prvog gema u prvom setu – pobeda prvonavedenog igrača, pobeda drugonavedenog igrača
 • Tačan rezultat prvog gema u prvom setu – G:0, G:15, G:30, G:40, 0:G, 15:G, 30:G, 40:G
 • Pobednik prvog seta – pobeda prvonavedenog igrača, pobeda drugonavedenog igrača
 • Tačan rezultat prvog seta – 6:0, 6:1, 6:2, 6:3, 6:4, 7:5, 7:6, 0:6, 1:6, 2:6, 3:6, 4:6, 5:7, 6:7
 • Ukupan broj gemova u prvom setu opklada da će biti više ili manje gemova od ponuđene margine. Postoje tri različite margine u ponudi
 • Ukupan broj gemova u prvom setu je par/nepar – opklada da će ukupan broj gemova u prvom setu biti paran ili neparan broj

UPLATA

Minimum uplate je 10 RSD po tiketu. Maksimalna uplata je 20.000 RSD po tiketu. Maksimalni dobitak je 1.000.000 RSD.

Moguće je vezivati s ponudom ostalih virtuelnih igara u ponudi kompanije Mozzart.

Nije dozvoljeno kombinovati mečeve iz VTO ponude sa ostalom sportskom ponudom (npr. sa teniskim ili košarkaškim mečevima u regularnoj ponudi kompanije Mozzart).

Sistemski tiketi nisu dozvoljeni.

RAZNO

Svi mečevi se mogu gledati u integrisanom video-prenosu u okviru internet čitača. U svakom trenutku u toku jedne sezone možete gledati prenos bilo kog meča koji je u toku. Simulacije mečeva su kreirane kombinacijom veštačke inteligencije i nezavisnog generatora nasumičnih brojeva. U isto vreme, performanse virtualnih teniskih igrača su bazirane na postojećim performansama svetskih profesionalnih tenisera (npr. broj osvojenih mečeva, zdravlje, forma, statistike završenih mečeva…)

Post Anketa
Da li Vam je ovaj sadržaj bio od pomoći?
Molimo Vas da nam navedete razlog Vašeg nezadovoljstva, kako bismo unapredili sadržaj. Ukoliko želite, možete ostaviti Vaš email kako bismo Vas kontaktirali u cilju rešavanja nedoumica.