Mozzart HELP

KORAK PO KORAK – Kako da uplatite sredstva platnom karticom?

Da biste izvršili uplatu platnom karticom, potrebno je da se kao registrovan korisnik ulogujete na svoj nalog. Izaberite polje “Moj račun”, zatim opciju “Uplata”, nakon čega je neophodno da odaberete vrstu kartice kojom vršite uplatu (Mastercard, Maestro/Visa ili Dina).

Kada izaberete željenu vrstu kartice, otvoriće vam se novi prozor gde je potrebno da unesete iznos koji želite da uplatite na svoj nalog. Minimalni iznos uplate je 500 RSD.

Štiklirajte kvadratić “Prihvatam uslove korišćenja” i kliknite na dugme “Uplati”.

Nakon ovog koraka sistem će vas preusmeriti na prozor za plaćanje, koji izgleda ovako:

Potrebno je da unesete podatke sa svoje platne kartice u naznačena polja.

U polje “Broj kartice” unesite broj koji možete naći na prednjoj strani Vaše kartice:

U polje “CVV” unesite broj koji se nalazi na poleđini Vaše kartice:

U polje “Datum isteka” unesite datum isteka kartice koji se nalazi na prednjoj strani :

Nakon što popunite sva polja ispravnim podacima, kliknite dugme „Potvrdi”. Servis će Vas preusmeriti na stranicu za obradu transakcije na kojoj treba da sačekate da sistem potvrdi da li je uplata uspešna.

Ukoliko je Vaša kartica zaštićena dodatnim sigurnosnim korakom (Verified by VISA za VISA kartice ili 3D Secure za MasterCard), bićete preusmereni na stranicu gde je potrebno da unesete šifru Vaše kartice kao na slici ispod. Šifru ćete dobiti u SMS poruci, od Vaše banke. U slučaju da Vam ne stigne kod, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

Nakon preusmeravanja dobićete potvrdu da je transakcija uspešna i Vaš balans će se uvećati za uplaćeni iznos. Transakcije možete pogledati i u okviru stranice “Moj račun”. Za svaku uspešnu ili neuspešnu transkciju koju ste napravili dobićete mail sa detaljima na adresu sa kojom ste se registrovali na mozzartbet.com.

Dodaj komentar